Sorbet Truskawkowo-Miodowy
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 65 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 56 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sok jabłkowy, skórkę z cytryny, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Sorbet Truskawkowo-Miodowy, Sorbet Truskawkowy, oraz Sorbet Truskawkowy.
Instrukcje
Podgrzać truskawki, wino, miętę i miód w rondlu 1 1/2-quart na średnim ogniu 5 minut, od czasu do czasu mieszając; zdjąć z ognia. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Umieścić mieszaninę truskawek w blenderze lub robocie kuchennym. Przykryć i zmiksować na gładką masę; odcedzić.
Wymieszać ze skórką cytrynową.
Wlać do 1-litrowej zamrażarki do lodów. Zamrażać zgodnie ze wskazówkami producenta.