Sorbet Sangria Ananasowo-Miętowy
Sorbet Sangria ananasowo-miętowy jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz wino, ananas, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Ananas Mięta Julep Sangria, Brzoskwiniowy Arbuz Sangria Sorbet, oraz Prażony ananas z anyżem ananasowym Sorbet dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz cukier, 1 szklankę wrzącej wody i miętę, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Odstawić na 30 minut. Przecedzić mieszaninę przez drobne sito do dużego pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki; wyrzucić miętę. Dodać ananasa i kolejne 3 składniki (przez wino). Przechowywać w lodówce 45 minut.
Umieść mieszaninę w zamrażarce na 4 godziny lub do momentu, aż będzie prawie stała.
Połowę mieszanki ananasa umieścić w blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji. Łyżka sorbetu do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną ananasa; przykryć i zamrozić 2 godziny lub do jędrności. Łyżka 3/4 szklanki sorbetu do każdej z 6 misek; udekorować gałązkami mięty, w razie potrzeby.