Sorbet Lemoniadowy
Need a bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański deser? Sorbet lemoniadowy może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 263 kalorie, 0g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. 19 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka miodu, koncentratu lemoniady, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sorbet z lemoniady arbuzowej lub lodów, Różowa Lemoniada Lawenda Tymianek Sorbet, oraz Grillowane krewetki z Gazpacho Sorbet Sorbet dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze lub robocie kuchennym umieść wodę, koncentrat lemoniady i miód. Okładka; blend na niskiej prędkości do gładkiej.
Wlać do 8-calowego kwadratowego szklanego naczynia do pieczenia.
Zamrozić około 4 godzin do uzyskania jędrności, kilkakrotnie mieszając, aby mieszanina była gładka.
Dekoruj plasterkami cytryny i jagodami.