Sorbet brzoskwiniowy z truskawkami i bazylią
Brzoskwiniowy Sorbet z truskawkami i bazylią to wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 420 kalorii, 6G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 4,19 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka truskawek, cukru, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sorbet Z Bazylii Brzoskwiniowej, Sorbet maślany z truskawkami, oraz Marynowane truskawki z sorbetem Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem pierwsze 4 składniki; odstawić około 20 minut, pozwalając jagodom uwolnić soki.
Umieść kilka małych miarek sorbetu w 4 kieliszkach lub miseczkach na łodygach; top z mieszaniną truskawkową.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje najlepsze propozycje na mrożony deser. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.