Soppressata z Radicchio i kozim serem
Wiązki Soppressata z Radicchio i kozim serem to bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i דל פחמימות,zny danie główne. Ten przepis służy 2 i kosztuje $5.56 za porcję. Jedna porcja zawiera 464 kalorie, 23G białka, oraz 38 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka koziego sera, radicchio, peperoncini i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Paczki Szparagów Z Prosciutto I Kozim Serem, Kozi ser wiązki liści winogron z melisą, oraz Kozi Ser-Radicchio Quesadillas dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, wrzucić radicchio z peperoncini, ser kozi, ocet, olej i orzeszki piniowe. Ułóż soppressatę na powierzchni roboczej i ułóż sałatkę radicchio na pokrojonej soppressacie.
Zwinąć jak stożek i służyć.