Soppressata z Radicchio i kozim serem

Soppressata z Radicchio i kozim serem
Wiązki Soppressata z Radicchio i kozim serem to bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i דל פחמימות,zny danie główne. Ten przepis służy 2 i kosztuje $5.56 za porcję. Jedna porcja zawiera 464 kalorie, 23G białka, oraz 38 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka koziego sera, radicchio, peperoncini i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Paczki Szparagów Z Prosciutto I Kozim Serem, Kozi ser wiązki liści winogron z melisą, oraz Kozi Ser-Radicchio Quesadillas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce, wrzucić radicchio z peperoncini, ser kozi, ocet, olej i orzeszki piniowe. Ułóż soppressatę na powierzchni roboczej i ułóż sałatkę radicchio na pokrojonej soppressacie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
SoppressataSoppressata
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
OcetOcet
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Zwinąć jak stożek i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia39
Magazyn