Solona Meyer cytryna i szałwia Pressé

Solona Meyer cytryna i szałwia Pressé
Solona cytryna Meyer i szałwia Pressé może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 135 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Mieszanka sody klubowej, liście szałwii, sól koszerna w dzbanku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Posiekana Sałatka z jarmużu z winegretem Meyer Lemon (z łatwym substytutem Meyer lemon), Meyer Lemon Snack Cake with Lemon Cream Cheese Frosting #SundaySupper, oraz Meyer lemon pieczona marchewka z sosem cytrynowo-czosnkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgnieć 2 ćwiartki lub zwykłe cytryny, 1/4 szklanki świeżych liści szałwii, 1/2 szklanki syropu cukrowego i 1/2 łyżeczki soli koszernej w dzbanku. Tuż przed podaniem dodaj jedną 12-uncję puszki z sodą i wymieszaj, aby połączyć. Podziel na 4 szklanki z lodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Szałwiaświeża Szałwia
Eliksir GrEliksir Gr
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Woda GazowanaWoda Gazowana
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn