Sauteed Sole Florentine jest pescatarian przepis z 6 porcjami. Na $3.4 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 470 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, masło, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sola Florentyna, Sola Florentyna, oraz Filet z soli Florentyny dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Filety opłukać i osuszyć; posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2
Połączyć 3 łyżki mąki i papryki; pogłębiać filety w mieszaninie mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej Wody
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
3
Saute jedną trzecią filetów w 1 łyżka masła na patelni na średnim ogniu 1 minutę z każdej strony lub aż nieprzezroczyste.
Roztopić 1/4 szklanki masła w ciężkim rondlu na średnim ogniu; dodać pozostałe 1/4 szklanki plus 1 łyżka mąki. Gotować 1 minutę, stale mieszając trzepaczką do drutu.
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Dodaj pół na pół. Gotować, stale mieszając, aż zgęstnieje.
8
Dodaj 1/2 szklanki szwajcarskiego sera, sok z cytryny, a pozostałe 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Wymieszać 3/4 szklanki sosu serowego do mieszanki szpinaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Serowy
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
9
Rozprowadzić w nasmarowanym naczyniu do pieczenia 11 x 7 x 1 1/2 cala. Filety układamy na szpinaku, Pozostałe sosy polewamy filetami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
10
Połącz pozostałe 1/2 szklanki szwajcarskiego sera, bułkę tartą, parmezan, natkę pietruszki i pozostałą 1 łyżkę roztopionego masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.