Sola Cytrynowa Z Masłem Cytrynowym Miso I Wiosennymi Zieleniami

Sola Cytrynowa Z Masłem Cytrynowym Miso I Wiosennymi Zieleniami
Cytrynowa Podeszwa z masłem cytrynowym Miso i wiosennymi zieleniami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 376 kalorii, 45g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $12.59 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz cytrynową podeszwę, wiosenne warzywa, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Filety z soli w maśle cytrynowym, Sola z sosem cytrynowo-maślanym, oraz Wiosenne warzywa z sosem cytrynowym.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W13 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia54
Magazyn