Sola Cajun Z Zieloną Fasolką I Kalafiorem
Cajun Sole With Green Beans & kalafior is a bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 182g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 1253 kalorii. Na 30,42 zł / porcja, ten przepis okładki 72% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka masła, fasola styl, sok z cytryny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to drogie przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sola Cajun Z Zieloną Fasolką I Kalafiorem, Quinoa Cajun, Pieczony łosoś i letnia fasola szparagowa, oraz Ziemniaki Garlicky, fasolka szparagowa i kalafior.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.spryskaj blachę do pieczenia sprayem do gotowania.połóż filety równomiernie rozmieszczone na arkuszu.równomiernie i delikatnie wlać sok z cytryny na każdy filet-tworząc wilgotną stronę.posypać dobrze każdą powłoką filetową przyprawą cajun - prawie dając obraz czerniejącej podeszwy.piec 30 minut (max) - warzywa-kalafior w mikrofalówce do ugotowania, ale nadal trochę chrupiący (ok. 8-10 min).drobno pokroić zieloną cebulę i wrzucić do miski fasoli.kuchenka mikrofalowa mrożone french cut green beans & cebula aż gotowe ( ok 8 min).
Odcedzić płyn z warzyw i wrzucić razem z masłem, solą i pieprzem totaste.
Podawać na gorąco, a ryba jest świeża z piekarnika. Te dwie potrawy mają mniej więcej ten sam czas na gotowanie / przygotowanie i gotowanie, więc nie ma czasu oczekiwania między daniami.Smacznego !
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.