Soczyste szaszłyki wołowe z dipem chrzanowym
Soczyste szaszłyki wołowe z dipem chrzanowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 313 kalorii, 24g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, śmietanę, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby korzystać z portu można śledzić to danie główne z Szewc Portowy jako deser. Jest idealny do Super Bowl. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Soczyste Szaszłyki Wołowe Z Dipem Chrzanowym, Szaszłyki do steków Fajita w dipie chrzanowym, oraz Herbed Szaszłyki Wołowe Z Kremem Chrzanowym.
Instrukcje
Pokroić wołowinę w 1-calową kostkę i włożyć do torby zamrażarki z oliwą z oliwek, 1 łyżką tartego świeżego chrzanu lub sosu chrzanowego, rozmarynu, octu, sosu Worcestershire i Porto. Odstawić na co najmniej 20 minut, ale najlepiej na noc, w lodówce.
Niech mięso osiągnie temperaturę pokojową i moczyć około 10 bambusowych szaszłyków w wodzie w tym samym czasie.
Zrobić dip, ubijając razem crme frache lub kwaśną śmietanę i pozostałe 2 łyżki świeżo startego chrzanu lub gorącego sosu chrzanowego z musztardą i solą. Szczypiorek wymieszać, zostawiając szczypiorek do posypania wierzchem.
Rozgrzej grilla lub patelnię, następnie nawlecz trzy lub cztery kawałki mięsa na każdy szaszłyk i uderz w ogień, obracając po 2 minutach. Gotować przez kolejne 2 minuty po drugiej stronie, a następnie wyjąć na talerz, w razie potrzeby usiane gałązkami rozmarynu. Nie podawać podczas grillowania.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;