Soczyste burgery z jelenia i bekonu
Soczyste hamburgery z jelenia i bekonu mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 425 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.64 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, mielony pieprz, mocne piwo i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 91 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to raczej tanie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Spróbuj Soczyste burgery z jelenia i bekonu, Soczyste burgery Boczkowe z sosem Sriracha, oraz Duże soczyste burgery Barbary dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Odcedzić plastry boczku na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem.
Połącz mieloną dziczyznę i mieloną wołowinę w misce. Podzielić na 4 kulki i spłaszczyć na paszteciki.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Umieść hamburgery w podgrzewanej patelni i posypać każdy burger solą, czarny pieprz, szczypta piwa, i szczypta sosu Worcestershire. Flip hamburgery raz brązowy skorupa uformowała się na dole, o 5 do 10 protokół.
Posypać gotowane strony hamburgery z solą, pieprz, piwo, i Worcestershire. Gotować hamburgery inny 5 do 10 minut dla dobrze zrobione. Top każdy patty z boczkiem i służyć na bułki hamburger.