Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy z soczewicy i warzyw. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 13g białka, oraz 1g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jeśli masz kukurydzę z kernela, pomidory z puszki, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Warzywna Zupa Z Soczewicy, Zupa Jarzynowa Z Soczewicy, oraz Zupa Jarzynowa Z Soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu 3-quart rozgrzać cebulę, chili w proszku, sól, kminek, czosnek i sok pomidorowy do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej
Czosnek Goya®
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej