Soba z sezamem i Tofu

Soba z sezamem i Tofu
Soba z sezamem i Tofu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 961 kalorii, 44g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $3.99 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka tofu, olej sezamowy, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Spróbuj Tofu z sezamem z makaronem Soba, Smażone pudełko tofu Bento z sezamowym makaronem Soba i brokułami imbirowo-Marchewkowymi, oraz Makaron Soba z Tofu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 6 składników w małej misce; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Gotować nasiona sezamu w małym rondlu na średnim ogniu 1 minutę lub do tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Połączyć nasiona sezamu, makaron, ogórek, i cebula w dużej misce; wrzucić mieszaninę delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Podziel miksturę makaronu równomiernie między 4 miseczki; top z tofu i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia51
Magazyn