Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Smoky Mountain Snowcaps. Ten przepis sprawia, że 42 porcje z 145 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, czekolada, orzechy włoskie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Kurczak Smoky Mountain, Kanapka Z Indykiem Smoky Mountain, oraz Smoky Mountain Zwiędła Sałata.
Instrukcje
1
Białą czekoladę rozpuścić w małym rondlu na małym ogniu, mieszając aż czekolada będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Beat masło i 1 szklanka cukru na średniej prędkości z mikserem elektrycznym 5 minut lub do puszystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
3
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Dodaj wanilii, bicie dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
5
Dodaj roztopioną czekoladę i pokonać 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
6
Połączyć mąkę i 3 kolejne składniki; dodać do mieszaniny masła, ubijając do wymieszania. Wymieszać z orzechami włoskimi. Upuść ciasto, ubijając łyżki stołowe na lekko nasmarowane blachy do pieczenia.