Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać śnieg Krab nadziewane grzyby spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 267 kalorii, 12g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.83 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest dobre. Spróbuj Krab Nadziewany Groszek Śnieżny, Groszek Śnieżny Nadziewany Krabem, oraz Krab i serek nadziewany groszek śnieżny dla podobnych receptur.
W międzyczasie wymieszaj kraba, serek śmietankowy, zieloną cebulę i trochę soli i pieprzu razem w misce do miksowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Krab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
6
Rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
7
Farsz podzielić między pieczone grzybki, Nie wypełniając ich zbyt mocno. Top każdy nadziewane grzyby z trochę zielonej cebuli, szczypiorek, rozdrobniony parmezan i pieczone przez 2 do 3 minut, aż ser jest bąbelkowy i farsz jest podgrzewany przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sos Pomidorowy Hunt's®
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sos żurawinowy, Do Podania
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.