Snickerdoodles z mąki Gold Medal®
Snickerdoodles z mąki Gold Medal® wymaga około 50 minut od początku do końca. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 69 kalorii. Ten przepis służy 48. Jeśli masz soda oczyszczona, masło, krem z kamienia nazębnego i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Złoty Medal Biała Mąka Pełnoziarnista Giveaway, Złoty Medal Dip Warzywny, oraz Złoty Medal Grecian Okładki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400 stopni F.
Wymieszać 1 1/2 szklanki cukru, masło, skrócenie i jajka w dużej misce. Wymieszać z mąką, śmietaną z kamienia nazębnego, sodą oczyszczoną i solą.
Kształt ciasta na 1 1/4-calowe kulki.
Wymieszać 1/4 szklanki cukru i cynamonu.
Zwijamy kulki w mieszance cynamonowo-cukrowej.
Umieść 2 cale od siebie na nieprzetworzonym arkuszu cookie.
Piec 8 do 10 minut lub do zestawu.
Usuń z arkusza cookie do stojaka z drutu.