Snickerdoodles z mąki Gold Medal®

Snickerdoodles z mąki Gold Medal®
Snickerdoodles z mąki Gold Medal® wymaga około 50 minut od początku do końca. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 69 kalorii. Ten przepis służy 48. Jeśli masz soda oczyszczona, masło, krem z kamienia nazębnego i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Złoty Medal Biała Mąka Pełnoziarnista Giveaway, Złoty Medal Dip Warzywny, oraz Złoty Medal Grecian Okładki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Przygotowany Sos PonzuPrzygotowany Sos Ponzu
2
Wymieszać 1 1/2 szklanki cukru, masło, skrócenie i jajka w dużej misce. Wymieszać z mąką, śmietaną z kamienia nazębnego, sodą oczyszczoną i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(uniwersalne Zastosowanie Również)(uniwersalne Zastosowanie Również)
świeże Jagody, Maliny, Jeżyny I Pokrojone Truskawkiświeże Jagody, Maliny, Jeżyny I Pokrojone Truskawki
Orzechy Pekan Planters®Orzechy Pekan Planters®
1/2 Do 3/4 Szklanki Mąki Pełnoziarnistej1/2 Do 3/4 Szklanki Mąki Pełnoziarnistej
Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)
Kartonik Z Gotowym Do Podania Nadzieniem Serowym PhiladelphiaKartonik Z Gotowym Do Podania Nadzieniem Serowym Philadelphia
2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
3
Kształt ciasta na 1 1/4-calowe kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kulki Dobrej Jakości Mozzarelli O Wadze 4 Uncji, Porwane Na Kawałki2 Kulki Dobrej Jakości Mozzarelli O Wadze 4 Uncji, Porwane Na Kawałki
4
Wymieszać 1/4 szklanki cukru i cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Jednodniowy Chleb Francuski Lub Chleb Na Zakwasie (1-calowe Kawałki)Pokrojony W Kostkę Jednodniowy Chleb Francuski Lub Chleb Na Zakwasie (1-calowe Kawałki)
Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)
5
Zwijamy kulki w mieszance cynamonowo-cukrowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Jednodniowy Chleb Francuski Lub Chleb Na Zakwasie (1-calowe Kawałki)Pokrojony W Kostkę Jednodniowy Chleb Francuski Lub Chleb Na Zakwasie (1-calowe Kawałki)
Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)
1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej
6
Umieść 2 cale od siebie na nieprzetworzonym arkuszu cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Demarara Lub Jasnobrązowy CukierDemarara Lub Jasnobrązowy Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Karton Sosu żurawinowo-pomarańczowegoKarton Sosu żurawinowo-pomarańczowego
7
Piec 8 do 10 minut lub do zestawu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Przygotowany Sos PonzuPrzygotowany Sos Ponzu
8
Usuń z arkusza cookie do stojaka z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Demarara Lub Jasnobrązowy CukierDemarara Lub Jasnobrązowy Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Karton Sosu żurawinowo-pomarańczowegoKarton Sosu żurawinowo-pomarańczowego
Bezpestkowa, Nadająca Się Do Smarowania JeżynaBezpestkowa, Nadająca Się Do Smarowania Jeżyna
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn