Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Snapper Provençale może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Na 3,22 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Mieszanka pomidorów, oliwki kalamatan, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 86%. Podobne przepisy to Bakłażan Prowansalski, Lambcarre Provencale, oraz Daube A la Provencale.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Umieść rybę w naczyniu do pieczenia 11 x 7 cali pokrytym sprayem do gotowania; skropić 1 łyżką oleju i posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Spray Do Gotowania
Ryby
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Piec w temperaturze 425 przez 20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Podczas gdy ryby piecze, ciepło Pozostałe 1 łyżeczka oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodaj cebulę, grzyby, i czosnek; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Czosnek
Cebula
6
Dodaj pomidora, oliwki i kapary. Gotować, odkryte, 3 minuty lub do dokładnie ogrzanego, często mieszając. Wymieszać łyżką gotowaną rybę i posypać bazylią.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Skyfall Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.