Smucker ' s® faszerowane francuskie tosty

Smucker ' s® faszerowane francuskie tosty
Smucker ' s® faszerowane francuskie tosty mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na poranne posiłki. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 10% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 11g białka, oraz 17g tłuszczu. 28 osób ucieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz jajka, chleb, sok pomarańczowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Smucker ' s® faszerowane francuskie tosty, Cinnamon Toast Crunch ® Powlekane Jabłko Nadziewane Francuskie Tosty, oraz Faszerowane Francuskie Tosty.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 225 stopni F. rozpylać patelnię z natryskiem do gotowania bez przyklejania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszaj składniki wypełniające w małej misce, aż będą lekkie i puszyste. Odłóż na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Pokrój chleb na 10-12 kromek o grubości około 1-1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
4
Wytnij mały kawałek wzdłuż górnej części każdego kawałka, tworząc kieszonkę w środku. Napełnij czubatą łyżką nadzienia.
5
Wymieszać jajka, pół na pół, wanilię i gałkę muszkatołową. Zanurz chleb w mieszaninie jaj i gotuj na przygotowanej patelni, aż obie strony będą złotobrązowe, uważając, aby wypełnić kieszeń na chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
ChlebChleb
JajkoJajko
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Umieść ugotowane plastry na blasze i umieść w piekarniku, aby się ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
Ciepło zachowuje się w małym rondlu do stopienia. Wymieszać z sokiem pomarańczowym i ekstraktem z migdałów. Aby podać, mżawka na francuskie tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
PrzetworyPrzetwory
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn