Smucker ' s® faszerowane francuskie tosty
Smucker ' s® faszerowane francuskie tosty mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na poranne posiłki. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 10% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 11g białka, oraz 17g tłuszczu. 28 osób ucieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz jajka, chleb, sok pomarańczowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Smucker ' s® faszerowane francuskie tosty, Cinnamon Toast Crunch ® Powlekane Jabłko Nadziewane Francuskie Tosty, oraz Faszerowane Francuskie Tosty.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 225 stopni F. rozpylać patelnię z natryskiem do gotowania bez przyklejania.
Wymieszaj składniki wypełniające w małej misce, aż będą lekkie i puszyste. Odłóż na bok.
Pokrój chleb na 10-12 kromek o grubości około 1-1/2 cala.
Wytnij mały kawałek wzdłuż górnej części każdego kawałka, tworząc kieszonkę w środku. Napełnij czubatą łyżką nadzienia.
Wymieszać jajka, pół na pół, wanilię i gałkę muszkatołową. Zanurz chleb w mieszaninie jaj i gotuj na przygotowanej patelni, aż obie strony będą złotobrązowe, uważając, aby wypełnić kieszeń na chleb.
Umieść ugotowane plastry na blasze i umieść w piekarniku, aby się ogrzać.
Ciepło zachowuje się w małym rondlu do stopienia. Wymieszać z sokiem pomarańczowym i ekstraktem z migdałów. Aby podać, mżawka na francuskie tosty.