Smoky Steak Barbecue Kabobs
Smoky Steak Barbecue Kabobs może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.38 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka top stek z polędwicy, pomidorki cherry, SMOBY grill rub, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kabobs Smoky Chicken Barbecue, Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku, oraz Sweet & Smoky Salmon Kabobs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła.
Pokroić stek w 1-calową kostkę. Wątek stek, cebula, i pomidory na przemian na szaszłyki, pozostawiając 1/4-calowy odstęp między kawałkami.
Kaboby posypać smażonym grillem.
Kaboby do grillowania, przykryte pokrywą grilla, od 4 do 5 minut z każdej strony.
Podawać z białym sosem Barbecue.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Jasne czerwone owoce, kandyzowana jagoda, śliwka Santa Rosa i mentolowe aromaty łączą się, aby odurzyć nos, ponieważ 2016 Harris Vineyard Merlot wafts ze szkła. Na podniebieniu soczysty i owocowy wpis jest wspierany przez żujące taniny i równoważącą kwasowość, tworząc bujne warstwy, które pokrywają język i wytwarzają miękkie, eleganckie wykończenie.