Smoky-Spicy Bass
Smoky-Spicy Bass może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.43 za porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz olej roślinny, granulowany czosnek, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest solidne. Podobne przepisy to Smoky-Spicy Bass, Pikantny Bas W Paski, oraz Pikantne Masło-Bas Na Parze.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F.
Podgrzej żeliwną patelnię na średnim i wysokim ogniu. Umieść talerz w piekarniku do ogrzania.
Połącz wszystkie przyprawy w małej misce. Za pomocą bardzo ostrego noża nanieść skórę ryby kilkoma płytkimi śladami haszyszu. Przyprawić rybę z obu stron dużą ilością soli i pieprzu, do smaku i natrzeć obie strony przyprawami.
Dodać olej do gorącej patelni i gotować ryby w 2 partiach, aż firma, o 4 protokół z każdej strony.
Filety przełożyć na ciepły talerz.
Podawać z cytryną i udekorować natką pietruszki lub szczypiorkiem.