Smoky Speckled Butterbeans
Smoky Speckled Butterbeans jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 9g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Mieszanka pieprzu jalapeño, woda, łopatka wieprzowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Podobne przepisy to Masło i boczek, Masło Serowe, oraz Domowy Butterbeans.
Instrukcje
Pierwsze 6 składników zagotować w holenderskim piekarniku. Zmniejszyć ciepło do średniego. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 3 godziny lub aż fasola będzie miękka, mieszając od czasu do czasu.
Wyjąć wieprzowinę i poszatkować. Wróć do holenderskiego pieca.
Podawać z ryżem i dodatkami, w razie potrzeby.