Smoky grillowane steki wieprzowe z " magicznym pyłem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Smoky grillowane steki wieprzowe z " Magic Dust spróbować. Ten przepis służy 8. Na 5,48 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 755 kalorii, 51g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać steki wieprzowe, musztarda, złoty brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć grubą sól koszerną, możesz podążać za tym daniem głównym z Słony słodki Granolan i jogurt kokosowy {Sugar Rush Gift Edition # 4} jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dziś Kolacja: kotlety schabowe z " magicznym pyłem, Steki wieprzowe z grilla z dymną kukurydzą, oraz Kotlety Wieprzowe Smażone Na Patelni dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Składniki wymieszać w słoiku; zapieczętować.
2
Do ahead: może być wykonany 2 miesiące do przodu. Przechowywać w temperaturze pokojowej.
1
Rozgrzać duży rondel na średnim i małym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać boczek i podsmażyć na złoty kolor, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
3
Dodaj cebulę, jabłko i czosnek. Smażyć 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
Do Konserwowania,
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodać wszystkie pozostałe składniki. Dusić, aż sos zacznie gęstnieć, często mieszając, około 10 minut. Super.
Do ahead: może być wykonany 1 tydzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.
1
Posypać magicznym pyłem po obu stronach steków, około 1 1/2 łyżki na każdy stek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
2
Przełożyć na talerz; przykryć i schłodzić na noc.
1
Przełożyć wieprzowinę na czysty talerz. Grubo pokryć 1 stronę sosem; posypać lekko magicznym pyłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
2
Do ahead: można przygotować 1 dzień wcześniej. Całkowicie fajne. Przykryć i przechowywać w lodówce.
3
Usuń patelnie z grilla i przygotuj grille węglowe ze świeżymi węglami (średnie ciepło) lub rozgrzej grille gazowe na średnie ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
4
Na grillu ułożyć wieprzowinę, sos do góry. Grill aż do ogrzania i sos zaczyna karmelizować, od czasu do czasu obracając i szczotkowanie z więcej sosu, o 8 protokół. Pokroić wieprzowinę i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków