Smoky Dry Rub to bezglutenowe i wegańskie marynata. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz mocno brązowy cukier, sól koszerna, chili w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny, Smoky Grill Rub, oraz Smoky Meatloaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszaj ciemnobrązowy cukier, paprykę, sól koszerną, sól czosnkową, chili w proszku, mielony czarny pieprz, sól cebulową, sól selera, mielony czerwony pieprz i kminek. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej do 1 miesiąca.