Smoky Corn Chowder

Smoky Corn Chowder
Need a danie główne bezglutenowe? Zadymiona kukurydza Chowder może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 541 kalorii, 21g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.58 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz chile, ostry sos, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa dymna z szynki i kukurydzy, Smoky Corn Chowder, oraz Smoky Corn Chowder dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Podgrzać EVOO na średnim ogniu w garnku do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać boczek i brązowy na chrupiące, następnie usunąć z rowkiem łyżką i rezerwy kawałki boczku. Do kapiących boczek, dodać czosnek, cebula i chiles, i gotować do zmiękczenia, 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sos TeriakyiSos Teriakyi
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4
Dodać kukurydzę i doprawić tymiankiem, papryką, solą i pieprzem, wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
5
Dodaj kolby do garnka wraz z liśćmi laurowymi, ziemniakami i przykryj wywarem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodaj trochę wody do wywaru, jeśli nie pokrywa kukurydzy. Gotować zupę, częściowo przykrytą, 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
7
Usuń kolby i liście laurowe i przecier blenderem zanurzeniowym, aż kukurydza zostanie śmietana. Wymieszać z masłem i sokiem z limonki i dodać ostry sos, do smaku. Schłodzić i przechowywać do posiłku przed make-ahead. Podgrzać na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
8
Podawać zupę kukurydzianą z boczkiem, szalotki, ziół i sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa KukurydzianaZupa Kukurydziana
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn