Need a danie główne bezglutenowe? Zadymiona kukurydza Chowder może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 541 kalorii, 21g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.58 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz chile, ostry sos, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa dymna z szynki i kukurydzy, Smoky Corn Chowder, oraz Smoky Corn Chowder dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Podgrzać EVOO na średnim ogniu w garnku do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać boczek i brązowy na chrupiące, następnie usunąć z rowkiem łyżką i rezerwy kawałki boczku. Do kapiących boczek, dodać czosnek, cebula i chiles, i gotować do zmiękczenia, 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Dodać kukurydzę i doprawić tymiankiem, papryką, solą i pieprzem, wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Uncje Płynu świeżej Wody
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
5
Dodaj kolby do garnka wraz z liśćmi laurowymi, ziemniakami i przykryj wywarem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodaj trochę wody do wywaru, jeśli nie pokrywa kukurydzy. Gotować zupę, częściowo przykrytą, 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
7
Usuń kolby i liście laurowe i przecier blenderem zanurzeniowym, aż kukurydza zostanie śmietana. Wymieszać z masłem i sokiem z limonki i dodać ostry sos, do smaku. Schłodzić i przechowywać do posiłku przed make-ahead. Podgrzać na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender Zanurzeniowy
8
Podawać zupę kukurydzianą z boczkiem, szalotki, ziół i sera.