Smoky Bacon Mac
Smoky Bacon Mac może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 65 g tłuszczu, oraz w sumie 1148 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ser jack, SOS mac, makaron łokciowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Boczek z jajkiem makaron z serem, Smażony boczek makaron z serem, oraz Hamburgery Z Boczkiem Wędzonym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować w osolonej wrzącej wodzie, aż będzie trochę mniej niż al dente.
Odcedzić, spłukać zimną wodą i ponownie odsączyć makaron.
Boczek ugotować na patelni na dużym ogniu, aż będzie chrupiący, o 8 protokół.
Usuń dodatkowy tłuszcz, poklepując paski ręcznikiem papierowym, a następnie pokrój na kawałki o rozmiarze kęsa.
Dodaj sos i oba sery do dużego, grubego dna garnka i gotuj na średnim ogniu. Mieszać, aż ser jest ledwo stopiony, o 3 protokół.
Dodać boczek i wymieszać do połączenia. Powoli dodaj ugotowany makaron, wymieszaj i kontynuuj gotowanie, ciągle mieszając, aż danie będzie ładne i gorące, kolejne 5 minut.
Łyżkę do misek i podawać na gorąco.
Parowanie Piwa: Red Ale Parowanie Wina: Cabernet Sauvignon
Wydrukowano za zgodą Mac + Cheese Cookbook: 50 Simple Recipes from Homeroom, America ' s Favorite Mac and Cheese Restaurant, Allison Arevalo i Erin Wade, copyright 201
Opublikowane przez Ten Speed Press, oddział Random House, Inc.