Smokey Parmezan Słodkie Chipsy Ziemniaczane
Smokey Parmesan Sweet Potato Chips to bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek w proszku, mielony pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest solidne. Spróbuj Parmezan Czosnek Pieczone Słodkie Chipsy Ziemniaczane, Smokey Sweet Potato Soup, oraz Smokey Sweet Potato Souffle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Słodkie ziemniaki obrać obieraczką do warzyw i wyrzucić skórę. Kontynuuj używanie obieraczki do tworzenia cienkich pasków słodkich ziemniaków; przenieś do dużej miski.
Skropić paski oliwą z oliwek; wrzucić do herbu.
Wymieszać parmezan, sól koszerna, pieprz, papryka, i czosnek w proszku do batatów słodkich; wrzucić do płaszcza równomiernie.
Na przygotowaną blachę do pieczenia równomiernie rozprowadzić powlekane paski słodkich ziemniaków.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż słodkie chipsy ziemniaczane będą chrupiące, 20 do 25 minut.