Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Smitten Kitchen ' s Mushroom Bourguignon. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.53 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 487 kalorii, 14g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 4780 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pełnowartościowego wina, cebula, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać pełne czerwone wino, możesz śledzić to danie główne z Kasza manna z kompot figowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj smitten kitchen, smitten kitchen, oraz smitten kitchen dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek i 1 łyżkę masła w średniej wielkości holenderskim piekarniku lub ciężkim rondlu na dużym ogniu. Pieczarki i cebulę perłową, aż zaczną nabierać trochę koloru-twoje grzyby będą zachwycającym "piszczeniem-piszczeniem", gdy są popychane wokół gorącej patelni - ale grzyby jeszcze nie uwalniają żadnego płynu, około 3 lub 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Perłowa
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Grzyby i cebulę wyjąć z patelni i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Obniżyć płomień do średniego i dodać drugą łyżkę oliwy z oliwek. Wrzucić marchewkę, cebulę, tymianek, kilka dobrych szczypty soli, i kilka grinds czarnego pieprzu na patelni, i gotować przez 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula jest lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać czosnek, i gotować tylko 1 więcej minut. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
5
Dodaj wino do garnka, skrobając wszelkie utknięte kawałki z dna, a następnie przekręć ciepło do góry i zmniejsz je o połowę, co zajmie około 4 do 5 minut. Wymieszać pastę pomidorową i wywar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
6
Dodać z powrotem grzyby i cebula perła z sokami, które zebrały, i doprowadzić mieszaninę do wrzenia; zmniejszyć temperaturę, więc gotuje się na wolnym ogniu przez 10 do 15 minut, lub aż zarówno grzyby i cebula są bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Perłowa
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
20 Cienkich Plastrów Cukinii
7
Mąkę i pozostałe masło połączyć widelcem; wymieszać do gulaszu. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 10 więcej minut. Jeśli sos jest zbyt cienki, zagotuj go, aby zredukować do konsystencji "powłoki". W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Gulasz
8
Podawać, łyżką gulaszu na misce z makaronem jajecznym, dolać z kwaśną śmietaną, jeśli używasz, i posypać opcjonalnie szczypiorkiem lub parsley.Do przed: gulasz grzybowy bardzo dobrze się nagrzewa w drugim i trzecim dniu, w dużym rondlu na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Gulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona