smitten kitchen
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj smitten kitchen. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 301 kalorii, 8G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 243 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, sól, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to smitten kitchen, smitten kitchen, oraz smitten kitchen.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w górnej trzeciej części piekarnika i umieść płytką patelnię do pieczenia na stojaku. Rozgrzej piekarnik do 246°. Wrzuć kalafior i ziemniaki razem w misce z 3 łyżkami oleju, nasionami kminku i 1/4 łyżeczki soli.
Rozłóż na gorącej patelni do pieczenia i pieczenia, mieszając od czasu do czasu, aż kalafior będzie miękki i rumiany w miejscach i ziemniaki są po prostu miękkie, o 20 protokół.Podczas gdy warzywa są pieczenia, gotować cebulę, czosnek, jalapeo, i imbir w pozostałych 2 łyżki oleju w 12-calowej patelni ciężkich na umiarkowanym ogniu, często mieszając, aż bardzo miękkie i zaczynają się złocisty, 8 do 10 protokół.
Dodaj zmielony kminek, kolendrę, kurkumę, cayenne i pozostałą 1/2 łyżeczki soli i gotuj, stale mieszając, 2 minuty. Wymieszać w wodzie, skrobanie się wszelkie brązowe kawałki z dna patelni, a następnie mieszać w pieczonych warzyw. Gotować, pod przykryciem, od czasu do czasu mieszając, 5 minut.Sprawia, że 4 porcje side-dish.Ogórek Scallion Raita1 / 4 szklanki drobno posiekanego ogórka angielskiego (bez pestek) 1 cienko pokrojona cebulka3 / 4 szklanki jogurtu1 / 2 łyżeczki soli
Mix!Zobacz więcej: fasola, kapusta, kalafior, Indyjski, Zdjęcie, ziemniaki, Wegetariańskie
Zrób więcej: Link / Dodaj do Ulubionych / Pin / Drukuj / Email / 109 komentarzy