Smażony Szpinak Garlicky
Smażony szpinak Garlicky może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 54 kalorie. Ten przepis służy 4. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz dziecko szpinak, pieprz, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Mini pieczona Frittata z czosnkowymi smażonymi pomidorami i szpinakiem, świeżą bazylią i fetą, Garlicky Smażone Grzyby, oraz Garlicky Kapusta Smażona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej głębokiej patelni lub holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę lub aż złoty.
Dodać połowę szpinaku; gotować, 1 minuta, obracając szczypcami.
Dodaj pozostałą połowę szpinaku, gotuj 1 minutę, obracając szczypcami, aż szpinak zwiędnie. Wymieszać z solą i pieprzem.