Smażony Sum z kremowym sosem tajskim to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 722 kalorie, 34g białka, oraz 51 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 4,47 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz nerkowce, brązowy cukier, pastę curry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni azjatyckiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Smażony Sum Po ' Boy z sosem Selerowym Remoulade, Sum smażony na patelni z sosem tatarskim Cajun, oraz Smażony Sum polany sosem Rakowym Au Gratin dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz przyprawy, sól, mąkę kukurydzianą, mąkę
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2
Płaszcz sum z mieszanką
Składniki, których będziesz potrzebować
Sum
3
Odstawić podczas robienia sosu
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
4
W rondlu ciepła 2 łyżeczki oleju dodać i podsmażyć cebulę, imbir, czosnek i trawa cytrynowa do miękkości
Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.