Smażony Ryż Po Wyspiarsku

Smażony Ryż Po Wyspiarsku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonego ryżu w stylu Wyspowym. Jedna porcja zawiera 479 kalorii, 16G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.27 za porcję. 152 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sos ostrygowy, jajka, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wiele osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Spróbuj Ryż i fasola w stylu Wyspowym, Czerwona kapusta smażona z ryżem i pszenica Bulgur {z jajkiem sadzonym}, oraz Ryż Smażony Po Tajsku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić ryż i wodę do wrzenia w rondlu na dużym ogniu. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, a płyn zostanie wchłonięty, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Niech ryż ostygnie całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
3
Rozgrzać 2 łyżeczki oleju na patelni na średnim ogniu, i brązowy mięso luncheon i kiełbasa. Odstawić, i wlać ubite jajka na gorącej patelni. Jajeczka wymieszać i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpamSpam
KiełbasaKiełbasa
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Rozgrzać 2 łyżki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu i wymieszać z ryżem. Wrzucić ryż z gorącym olejem, aż do ogrzania i zaczyna brązowy, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj czosnek w proszku, wrzucić ryż na 1 więcej minut, aby rozwinąć smak czosnku, i mieszać w mięso luncheon, kiełbasa, jajecznica, ananas, i sos ostrygowy. Gotuj i mieszaj, aż sos ostrygowy pokryje ryż i inne składniki, 2 do 3 minut, wymieszaj zieloną cebulę i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
SpamSpam
Zielona CebulaZielona Cebula
Sos OstrygowySos Ostrygowy
AnanasAnanas
KiełbasaKiełbasa
CzosnekCzosnek
JajkoJajko
RyżRyż

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Quintan Essentia Chenin Blanc. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 35 dolarów.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
Głęboki żółty kolor sugeruje pełną dojrzałość i złożoność. Aromaty pieczonej gruszki, dojrzałego jabłka, nuty świeżych cytrusów i prażonych orzechów są obecne na złożonym i warstwowym nosie. Podniebienie jest bogato teksturowane odsłaniając ananasa, tropikalne owoce i Golden delicious apple. Wykończenie jest długie uzupełnione przez twardą kwasowość, która daje długość wina i ostrość.Połącz to wino z grillowanymi rybami i owocami morza w ogóle.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn