Smażony kurczak z kaszą z serem Cheddar
Smażony w głębokim tłuszczu kurczak z serem Cheddar kasza może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 612 kalorii. Jeśli masz sól i pieprz, maślankę, pierś z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć maślankę, można śledzić to danie główne z Placek Maślany jako deser. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów Południowej żywności. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Smażony boczek ,kurczak i kulki serowe, Jajko Sadzone Na Boczku Kasza Cheddar, oraz Cheddar kasza czosnkowa z jajkami sadzonymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dla kurczaka: wypełnić dużą patelnię o ciężkim dnie wysokiej jednostronnej z wystarczającą ilością oleju, aby przyjść 1/3 drogi po bokach.
Miejsce na średnim ogniu.
Skonfigurować stację panierowania przez ubijanie razem jajka, maślanka i gorący sos w 1 pie Płyta lub naczynie do pieczenia, i mieszając razem mix smażyć ryby i Cajun przyprawy w innym. Zanurz każdą pierś kurczaka w mieszaninie jaj, a następnie naciśnij do mieszanki smażenia ryb, upewniając się, że zostanie całkowicie pokryta. Odstawić, gdy olej się nagrzewa.
Gdy olej osiągnie około 365 stopni F, ostrożnie umieść kurczaka w oleju. Smażyć w 2 partiach, aby garnek nie był przepełniony. Smażyć, aż tylko gotowane przez, 6 do 8 protokół.
Wyjąć z oleju i odsączyć na tacy wyłożonej papierowymi ręcznikami.
Do kaszy: w średnim garnku podgrzać mleko na wolnym ogniu na średnim ogniu.
Ubić kaszę i dalej ubijać aż zgęstnieje.
Wymieszać w 1/2 szklanki sera i nadal mieszać, aż ser się stopi i włączy.
Zdjąć z ognia, każdą porcję posypać 1 łyżką pozostałego sera i podawać razem ze smażonym kurczakiem.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Forge Cellars Classique Riesling. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.