Smażony chilijski okoń morski z Brandadą ziemniaczano-Pasternakową z sosem szafranowym Piquillo Pepper
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonego chilijskiego okonia morskiego z Brandadą ziemniaczano-Pasternakową z sosem szafranowym Piquillo Pepper. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatarian przepis ma 1503 kalorii, 68g białka, oraz 99g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Za 13,37 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Mieszanka ziemniaków, masła, papryki piquillo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 78%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Smażony Chilijski Okoń Morski, Smażony Chilijski Labraks, oraz Chilijski Okoń Morski Z Sosem Moho.
Instrukcje
1
Posmaruj rybę olejem po obu stronach i dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-
2
Podgrzej patelnię do smażenia na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Połóż rybę skórą do dołu i smaż na złoty kolor, około 2 do 3 minut. Odwróć i kontynuuj gotowanie przez 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Umieść dużą łyżkę brandade na rozgrzanym talerzu obiadowym. Balance one
5
Smażony filet z okonia morskiego po jednej stronie brandade.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seabass
6
Cały talerz skrop sosem szafranowym Piquillo Pepper.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Piquillo
Szafran
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
7
Umieść czosnek i 1/4 szklanki oleju w małym rondelku i powoli podgrzewaj na średnim ogniu, aż czosnek zmieni kolor na jasnozłoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
8
Umieść czosnek i kilka łyżek oleju w robocie kuchennym z solonym dorszem i przetwarzaj na gładką masę. Przełóż ziemniaki i pasternak przez młyn spożywczy do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Dorsz Solny
Czosnek Goya®
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Dodaj puree z dorsza solnego, mleko i pozostałą oliwę z oliwek i mieszaj, aż się połączą. Dodać masło i doprawić solą i pieprzem do smaku. Trzymaj się ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Dorsz Solny
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
10
Umieść szalotki, wino, ocet i szafran w średnim niereaktywnym garnku i gotuj, aż płyn zmniejszy się do 1 łyżki stołowej. Powoli zacznij ubijać masło, aż sos zemulguje. Dopraw solą i pieprzem do smaku i dodaj papryczki piquillo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Piquillo
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Szafran
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy dla labraksa chilijskiego. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Ten bogaty Pinot Noir otwiera się aromatami czerwonych owoców akcentowanymi porzeczkami i skórką pomarańczową. Smaki malin i wiśni sięgają aż po podniebienie i są uzupełnione nutami gorzkiej czekolady i jeżyny. Prezentując jasną kwasowość i średnią wagę, wykończenie jest długie i długotrwałe.