Smażony chilijski okoń morski z Brandadą ziemniaczano-Pasternakową z sosem szafranowym Piquillo Pepper

Smażony chilijski okoń morski z Brandadą ziemniaczano-Pasternakową z sosem szafranowym Piquillo Pepper
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonego chilijskiego okonia morskiego z Brandadą ziemniaczano-Pasternakową z sosem szafranowym Piquillo Pepper. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatarian przepis ma 1503 kalorii, 68g białka, oraz 99g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Za 13,37 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Mieszanka ziemniaków, masła, papryki piquillo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 78%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Smażony Chilijski Okoń Morski, Smażony Chilijski Labraks, oraz Chilijski Okoń Morski Z Sosem Moho.

Instrukcje

1
Posmaruj rybę olejem po obu stronach i dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2
Podgrzej patelnię do smażenia na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Połóż rybę skórą do dołu i smaż na złoty kolor, około 2 do 3 minut. Odwróć i kontynuuj gotowanie przez 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Umieść dużą łyżkę brandade na rozgrzanym talerzu obiadowym. Balance one
5
Smażony filet z okonia morskiego po jednej stronie brandade.
Składniki, których będziesz potrzebować
SeabassSeabass
6
Cały talerz skrop sosem szafranowym Piquillo Pepper.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz PiquilloPieprz Piquillo
SzafranSzafran
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
7
Umieść czosnek i 1/4 szklanki oleju w małym rondelku i powoli podgrzewaj na średnim ogniu, aż czosnek zmieni kolor na jasnozłoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
8
Umieść czosnek i kilka łyżek oleju w robocie kuchennym z solonym dorszem i przetwarzaj na gładką masę. Przełóż ziemniaki i pasternak przez młyn spożywczy do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Dorsz SolnyDorsz Solny
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Dodaj puree z dorsza solnego, mleko i pozostałą oliwę z oliwek i mieszaj, aż się połączą. Dodać masło i doprawić solą i pieprzem do smaku. Trzymaj się ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Dorsz SolnyDorsz Solny
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
10
Umieść szalotki, wino, ocet i szafran w średnim niereaktywnym garnku i gotuj, aż płyn zmniejszy się do 1 łyżki stołowej. Powoli zacznij ubijać masło, aż sos zemulguje. Dopraw solą i pieprzem do smaku i dodaj papryczki piquillo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz PiquilloPieprz Piquillo
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
SzafranSzafran
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy dla labraksa chilijskiego. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Ten bogaty Pinot Noir otwiera się aromatami czerwonych owoców akcentowanymi porzeczkami i skórką pomarańczową. Smaki malin i wiśni sięgają aż po podniebienie i są uzupełnione nutami gorzkiej czekolady i jeżyny. Prezentując jasną kwasowość i średnią wagę, wykończenie jest długie i długotrwałe. 
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn