Smażone Zielone Pomidory W Stylu Kentucky
Kentucky Style Fried Green Tomatoes może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 66 g tłuszczu, oraz w sumie 900 kalorii. Ten przepis służy 2. 122 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz tłuszcz z boczku, mleko, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wiele osób naprawdę lubi to Południowe danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka Kentucky Bibb ze smażonymi zielonymi pomidorami, Zielone pomidory & cukinia Pizza mój sposób na smażone zielone pomidory, oraz Smażone Zielone Pomidory I Smażona Okra.
Instrukcje
Rozgrzać smar boczku na dużej patelni na średnim ogniu. W jednej małej misce wymieszaj mąkę, mąkę kukurydzianą i pieprz. W innej małej misce, ubić razem jajko i mleko za pomocą widelca.
Plastry pomidora zanurz w jajku i mleku, a następnie posmaruj suchą mieszanką.
Panierowane plastry pomidora ułożyć na rozgrzanym boczku. Gotować, aż rumiane z każdej strony, o 3 do 4 protokół na stronę. Smar z bekonu łatwo się spala, więc w razie potrzeby dostosuj ciepło.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować Jest J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
Pomimo wciąż młodzieńczej świeżości, wykazuje delikatną, owocową charakterystykę Rieslinga i ukrytą nutę minerału z niebiesko-szarej Dewońskiej gleby łupkowej.Podawać to orzeźwiające wino lekko schłodzone! Jako aperitif, a zwłaszcza gdy jest bardziej dojrzały, w połączeniu z owocami morza lub drobiem.