Smażone Zielone Pomidory BLTs
Przepis smażone zielone pomidory BLTs może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 16 minut. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.11 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 341 kalorii. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz samodzielnie rosnącą mąkę kukurydzianą, białko jaja, ser mozzarella i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Placek Z Mąki Kukurydzianej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smażone Zielone Pomidory BLTs, Smażone Zielone Pomidory BLTs, oraz Boczek smażony z zielonych pomidorów w specjalnym sosie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać plastry pomidorów gorącym sosem, w razie potrzeby; zanurzyć w białku jajka i pogłębiać w mączce kukurydzianej.
Umieścić plastry w jednej warstwie na dużej blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Lekko pokryć plastry sprayem do gotowania. Broil 3 cale od ciepła (z elektrycznym piekarnika drzwi częściowo otwarte) 3 minut z każdej strony lub do przetargu i złoty.
Ułóż sałatę, ser, bekon z indyka i plastry pomidora na 2 plastrach tostów. Na wierzchu pozostałe 2 plastry tostów.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
Pomimo wciąż młodzieńczej świeżości, wykazuje delikatną, owocową charakterystykę Rieslinga i ukrytą nutę minerału z niebiesko-szarej Dewońskiej gleby łupkowej.Podawać to orzeźwiające wino lekko schłodzone! Jako aperitif, a zwłaszcza gdy jest bardziej dojrzały, w połączeniu z owocami morza lub drobiem.