Smażone Warzywa
Smażone warzywa mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 124 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 30 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, paprykę, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 92%. Spróbuj Smażone Warzywa, Smażone warzywa, oraz Smażone Warzywa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć sos sojowy i imbir w małej misce.
Wymieszaj mąkę, bulion z kurczaka i wodę w innej misce.
Rozgrzać olej na dużej patelni lub wok na dużym ogniu; gotować i mieszać papryki, marchew, brokuły, i grzyby, aż tylko miękkie, o 3 protokół.
Wrzucić warzywa z mieszanką sosu sojowego; gotować i mieszać przez 1 minutę. Stopniowo wymieszać mieszaninę mąki do warzyw; doprowadzić do wrzenia i gotować, aż zgęstnieje, o 3 protokół.