Smażone Tilefish z Haricots Verts i pomidorów Vinaigrette i toczone ziemniaki
Smażone Tilefish z Haricots Verts i pomidor Vinaigrette i okazało ziemniaki może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 788 kalorii, 7G białka, oraz 68 g tłuszczu. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli i pieprzu, pomidory, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Spróbuj Smażone fasolki z boczkiem bułka tarta, Haricots Verts i musztarda Vinaigrette, oraz Duszony kurczak z pieczarkami, migdałami i smażonymi fasolkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wszystkie składniki ubić w małej misce i doprawić solą i pieprzem do smaku.;
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Pokrój fasolkę na kawałki o średnicy 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Haricots Verts
3
Umieść vinaigrette w średniej patelni saute i podgrzać na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Vinaigrette
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać werty fasolki, pomidory i szalotki i gotować, aż tylko ogrzane przez. Doprawiamy solą i pieprzem i składamy szczypiorek.;
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Haricots Verts
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
5
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. doprawić obie strony ryby solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki