Smażone szparagi z sosem kreolsko-musztardowym

Smażone szparagi z sosem kreolsko-musztardowym
Smażone szparagi z sosem kreolsko-musztardowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 15. Jeśli masz pod ręką szparagi, ostry sos, śmietanę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest solidne. Spróbuj Smażone Zielone Pomidory Z Krabem I Musztardą Kreolską, Kiełbasa Andouille i krewetki z sosem kreolsko-musztardowym, oraz Rock ' S smażony Sum z kreolskim sosem tatarskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zerwać twarde końce szparagów. Szparagi opłukać wodą i pozostawić wilgotne.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
2
Umieść mąkę w plastikowej torebce, dodaj szparagi, zapieczętuj i wstrząśnij, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
W płytkim naczyniu ubij razem maślankę, jajko i ostry sos. W innym płytkim naczyniu, połączyć mieszankę mąki kukurydzianej i przyprawy Cajun. Szparagi zanurzyć w mieszance maślanki; pogłębiać w mieszance mąki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa CajunPrzyprawa Cajun
Mieszanka Mąki KukurydzianejMieszanka Mąki Kukurydzianej
MaślankaMaślanka
SzparagiSzparagi
Ostry SosOstry Sos
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
W dużym holenderskim piekarniku wlać olej na głębokość 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Rozgrzać olej na średnim ogniu; około 360 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Szparagi smażyć partiami przez 4 do 5 minut lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
7
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
8
Podawać z sosem kreolsko-musztardowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda KreolskaMusztarda Kreolska
SOSSOS
9
W małej misce, połączyć wszystkie składniki. Kryj się i wyluzuj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćTwardy
Gotowe W25 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia7
Magazyn