Smażone ostrygi Buffalo wymaga około 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.14 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 599 kalorii. Mieszanka gorącego sosu, mąka kukurydziana, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest solidne. Spróbuj Ostrygi Smażone Na Patelni, Ostrygi Smażone, oraz Ostrygi Smażone dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz ostrygi i maślankę w dużym płytkim naczyniu lub plastikowej torbie do zamrażania z zamkiem błyskawicznym. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Ostrygi
2
Dobrze odcedzić ostrygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostrygi
3
Połączyć mąkę i kolejne 8 składników. Ostrygi pogłębiać w mieszaninie mąki, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostrygi
Mąka Uniwersalna
4
Wlać olej na głębokość 1 cala w holenderskim piekarniku; podgrzać do 37
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
5
Ostrygi smażyć partiami, 3 minuty lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostrygi
6
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
7
Wymieszać roztopione masło, ostry sos i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Ostry Sos
Masło
8
Wymieszać masło równomiernie na rozgrzane ostrygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostrygi
Masło
9
Ostrygi podawać z sosem ranczo i selerem naciowym na boku.