Smażone Mahi-Mahi z zielonym sosem Gazpacho

Smażone Mahi-Mahi z zielonym sosem Gazpacho to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 367 kalorii, 38g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na $7.84 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Mieszanka ogórka, Serrano chiles, pomidorów winogronowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Smażone Mahi Mahi z grillowaną salsą Mango-ananasową, Zielonym ryżem i czarną fasolą, Smażone Mahi-Mahi z sosem Mango i pachnącym ryżem, oraz Smażone Mahi-Mahi z szafranowym Risotto i sosem Mango.
Instrukcje
Połączyć ogórek, cebula, kolendra, 4 1 / 2 łyżki oleju, 1 1/2 łyżki octu i chiles w procesorze. Używając włączania / wyłączania, mieszaj mieszaninę do drobno posiekanej.
Miska Transferto. Doprawić więcej octu, ifdesired oraz sól i czarny pieprz.
Posypać filety rybne z obu stronsalt, pieprz i kminek.
Ciepło pozostające1 łyżka oleju w dużej patelni nonstickprzez średnie ciepło.
Dodaj rybę i gotuj5 protokół. Odwróć, przykryj i gotuj, aż ryba będzie po prostu nieprzezroczysta w środku, 4 do 5 minut.
SOS gazpacho podzielić na 4 talerze.Na wierzchu po 1 filecie rybnym. Pomidory rozrzucić i wokół ryby i służyć.
W porcji: kalorie 361, tłuszcz całkowity 20g, tłuszcz nasycony 3g, Cholesterol 151mg, sód 188mg, węglowodany 5g, błonnik 1g, białko 39g
Zobacz pełną analizę danych żywieniowych tego przepisu "
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.