Smażone krewetki i Tajski bulion kokosowy z makaronem
Przepis Sautéed krewetki i Tajski bulion kokosowy z makaronem jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników azjatyckiego jedzenia. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 140 kalorii. Na 3,11 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sól, szalotki, imbir, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Sprawdza się jako danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co jest raczej złe. Spróbuj Tajski rosół kokosowo-warzywny, Tilapia Po Tajsku Z Rosołem Kokosowo-Curry, oraz Halibut po tajsku z rosołem kokosowo-Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Usuń muszle z krewetek, i devein, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Suszonej Marsali
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
2
Podsmaż krewetki w gorącym oleju w dużej patelni na średnim ogniu 2 minut lub po prostu aż krewetki kolei różowy. Wymieszać czosnek i 6 kolejnych składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.