Smażone Kraby Z Miękkiej Skorupki Benedykt
Smażone kraby z miękkiej skorupki Benedict mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 1315 kalorii, 29g białka, oraz 74g tłuszczu. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet, olej roślinny, sól sezonowaną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smażone Kraby Z Miękkiej Skorupki Benedykt, Pikantne Kraby Soft-Shell, oraz Kraby Soft-Shell z sałatką Farro dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać olej na głębokość 3 cali do holenderskiego piekarnika; podgrzać do 36
W dużej misce wymieszać odparowane mleko, 1 jajko i 1/4 szklanki wody.
Kraby opłukać, osuszyć i posypać przyprawioną solą. Kraby pogłębiać w mące; zanurzać w odparowanej mieszaninie mleka i ponownie pogłębiać w mące. Kraby smażyć, w 2 partiach, w gorącym oleju 2 minuty z każdej strony lub do złotego koloru.
Odcedzić na stojaku drucianym nad ręcznikami papierowymi. Trzymaj ciepło.
Posmaruj 1 stronę każdego kromki chleba masłem.
Piec kromki chleba, boki maślane, 5 minut lub do tosty.
Przygotować sos hollandaise wymieszać zgodnie ze wskazówkami opakowania, pomijając masło i używając 1 szklanki mleka i 1 łyżki. sok z cytryny.
Wlać wodę na głębokość 2 cali do dużego rondla. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i utrzymać na lekkim wolnym ogniu.
Dodać ocet. Rozbij pozostałe 6 jaj i wsuń do wody, po jednym na raz, jak najbliżej powierzchni. Dusić 3 do 5 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjąć łyżką szczelinową. Przyciąć krawędzie, w razie potrzeby.
Najlepsze kromki chleba z rukolą, smażonymi krabami, jajkami w koszulce i sosem holenderskim.
Posypać szczypiorkiem, solą i pieprzem do smaku.