Smażone Karczochy Dla Niemowląt
Smażone karczochy dla dzieci mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 3 i kosztuje 13,26 zł / porcja. Jedna porcja zawiera 719 kalorii, 49g białka, oraz 21 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać parmezan, sok z cytryny, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Smażone Karczochy Dla Niemowląt, Smażone Karczochy Dla Niemowląt, oraz Smażone karczochy z czosnkiem i cytryną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyciąć zewnętrzne liście i łodygi z karczochów, pozostawiając tylko delikatne żółto-zielone liście. Wrzuć karczochy do miski z lodowatą wodą wymieszaną z sokiem z cytryny i oliwą z oliwek.
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia i dodać sól.
Odcedzić karczochy i dodać do wrzącej wody; dusić do miękkości, 10 do 20 protokół.
Przeciąć większe na pół, usuwając wszelkie fuzz w sercu.
Ustawić patelnię na średnim ogniu.
Dodajemy pancettę i mieszamy do wytworzenia tłuszczu.
Dodać czosnek i wymieszać na złoty kolor.
Dodaj wino i karczochy dla dzieci. Gotować, aż wino prawie odparuje.
Dodać miętę, sól i pieprz do smaku.
Podawać z tartym parmezanem.