Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać rozbite indyjskie ziemniaki z leniwym Raitan spróbować. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 1,19 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, ziemniaki russet, kolendra, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Raita Indyjska (Cucumber Mix), Kurczak po indyjsku z Raitą, oraz Wieprzowina Indyjska z Raitą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ziemniaki gotujemy do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
2
Odcedzić i odstawić.
3
Na dużej patelni, gotować oliwę z oliwek, czosnek, cebula, kalafior, garam masala, kozieradka, kurkuma, nasiona gorczycy, nasiona kminku, płatki czerwonej papryki, i świeży imbir na średnim ogniu. Mieszać, aż przyprawy są dobrze rozmieszczone. Sól i pieprz do smaku. Gotuj, aż cebula będzie przezroczysta, a kalafior będzie prawie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Laurenz V Charming Gruner Veltliner. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.