Smażone grzyby i Pancetta Bruschetta

Smażone grzyby i Pancetta Bruschetta
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów śródziemnomorskich, więc dać smażone grzyby i Pancetta Bruschettan spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje 65 centów za porcję. Ta przystawka ma 129 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Mieszanka pancetta, śmietana, Marsala wina i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest przyniesiony przez Chow. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 38%. Podobne przepisy to Smażone grzyby i Pancetta Bruschetta, Bruschetta Z Grzybami Smażonymi, oraz Smażony Chard z pancettą.

Instrukcje

1
Podgrzej patelnię grillową lub grill na świeżym powietrzu do średniej wysokości (około 191° do425).Tymczasem ułóż kromki chleba w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Używając 1 łyżki oleju, bardzo lekko posmaruj wierzchy chleba olejem. Obróć plastry i posmaruj pozostałą 1 łyżką oleju. Obficie przyprawić jedną stronę tylko solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Oliwki Pokrojone Na ćwiartkiOliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1
Umieścić olej i pancetta na dużej patelni na średnim ogniu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż pancetta jest chrupiące i rumiane, o 10 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej wyjąć pancettę na wyłożony papierowym ręcznikiem talerz i odstawić.Zwiększyć ogień do wysokiej, dodać grzyby i tymianek, i gotować, mieszając rzadko, aż grzyby są złotobrązowe, o 7 do 9 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Oliwki Pokrojone Na ćwiartkiOliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
2
Zdjąć patelnię z ognia, dodać wino i ocet, i zeskrobać wszelkie rumiane kawałki przyklejone do dna patelni, aż płyn zostanie wchłonięty, o 30 sekund. Odstawić patelnię na mały ogień, wymieszać ze śmietaną i gotować, aż sos lekko zgęstnieje, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
śmietanka Kremówka, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówkiśmietanka Kremówka, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
3
Dodaj zarezerwowane pancetta i wymieszać, aby połączyć. Smak i doprawić solą i pieprzem jak needed.To podawać, podzielić mieszaninę grzybów równomiernie na pieczywo z grilla i pokroić bruschetta na kawałki w razie potrzeby przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia32
Magazyn