Smażone grzyby i Pancetta Bruschetta
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów śródziemnomorskich, więc dać smażone grzyby i Pancetta Bruschettan spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje 65 centów za porcję. Ta przystawka ma 129 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Mieszanka pancetta, śmietana, Marsala wina i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest przyniesiony przez Chow. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 38%. Podobne przepisy to Smażone grzyby i Pancetta Bruschetta, Bruschetta Z Grzybami Smażonymi, oraz Smażony Chard z pancettą.
Instrukcje
Podgrzej patelnię grillową lub grill na świeżym powietrzu do średniej wysokości (około 191° do425).Tymczasem ułóż kromki chleba w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Używając 1 łyżki oleju, bardzo lekko posmaruj wierzchy chleba olejem. Obróć plastry i posmaruj pozostałą 1 łyżką oleju. Obficie przyprawić jedną stronę tylko solą i pieprzem.
Umieścić olej i pancetta na dużej patelni na średnim ogniu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż pancetta jest chrupiące i rumiane, o 10 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej wyjąć pancettę na wyłożony papierowym ręcznikiem talerz i odstawić.Zwiększyć ogień do wysokiej, dodać grzyby i tymianek, i gotować, mieszając rzadko, aż grzyby są złotobrązowe, o 7 do 9 protokół.
Zdjąć patelnię z ognia, dodać wino i ocet, i zeskrobać wszelkie rumiane kawałki przyklejone do dna patelni, aż płyn zostanie wchłonięty, o 30 sekund. Odstawić patelnię na mały ogień, wymieszać ze śmietaną i gotować, aż sos lekko zgęstnieje, około 2 minut.
Dodaj zarezerwowane pancetta i wymieszać, aby połączyć. Smak i doprawić solą i pieprzem jak needed.To podawać, podzielić mieszaninę grzybów równomiernie na pieczywo z grilla i pokroić bruschetta na kawałki w razie potrzeby przed podaniem.