Smażone Anchois

Smażone Anchois
Smażone anchois wymaga około 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 352 kalorie. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz chrupiący chleb, pieprz cayenne, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez SippitySup. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 42%. Podobne przepisy to Smażone Anchois, Smażona Szałwia Z Anchois, oraz Smażone anchois z szałwią.

Instrukcje

1
Jeśli używasz całych, świeżych anchois, musisz je najpierw wyczyścić. Ściągnij głowy i wyciągnij wnętrzności. Następnie spłucz czystą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Anchoisświeże Anchois
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2
Wlać oliwę z oliwek do małego głębokiego rondla ustawionego na ogniu. Użyj termometru do głębokiego smażenia, aby monitorować ciepło.W międzyczasie dodaj jajka do małej miseczki i ubijaj, aż dobrze wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj mąkę, cayenne, sól i czarny pieprz do płytkiej miski, użyj widelca, aby wymieszać składniki razem. Zanurz rybę pojedynczo w ubitych jajkach, a następnie zwiń ją w mące.Gdy olej osiągnie 365 stopni F. smaż ryby kilka na raz, toczenia je wokół w oleju, aby zapewnić nawet gotowanie, aż będą złote (około 5-8 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Podawać z chrupiącym chlebem, oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia do zanurzenia chleba (Opcjonalnie) i pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Chrupiący ChlebChrupiący Chleb
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia6
Magazyn