Smażona Tilapia Z Limonkową Bazylią Buerre Blanc Na Łóżku Wil

Smażona Tilapia Z Limonkową Bazylią Buerre Blanc Na Łóżku Wil
Smażona Tilapia z limonkową bazylią Buerre Blanc na łóżku Wil może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 1 i kosztuje 26,8 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 3527 kalorii, 81g białka, oraz 273g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka masła, popękany pieprz, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest dobre. Patelnia smażona Tilapia z limonkową bazylią Beurre Blanc na łóżku Więdnącym, Fish-Camp Buerre Blanc, oraz Flądra szkolna z rybami-Camp Buerre Blanc są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Do sosu; połączyć sok z limonki, wina, czosnku i szalotki w szerokiej patelni, doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć do 1/4 objętości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Wlać do miski i wymieszać ze śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Ubij w maśle, 1 TBS na raz, aż dokładnie połączone.Wymieszać ze świeżą bazylią i trzymać sos w ciepłym miejscu, aż będzie gotowy do podania.Na szpinak pokroić czosnek w cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Rozgrzać dużą patelnię saute na średnim ogniu przez 30 sekund.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać masło, a gdy połowa się roztopi, dodać czosnek.Gotować, ciągle mieszając, przez około 45 sekund lub aż czosnek będzie miękki i pachnący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
6
Dodać liście szpinaku, doprawić solą i pieprzem.Użyj szczypiec lub szpatułki, aby wymieszać szpinak, aby równomiernie się gotował.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
7
Zdejmij z ognia, gdy wszystkie liście szpinaku zwiędną, odstaw na bok, aby utrzymać ciepło podczas gotowania ryby.Filety podzielić na 4 części.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
8
Posypać lekko solą, cukrem, pieprzem i papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
9
Umieść dużą patelnię nieprzywierającą na dużym ogniu.Na gorąco dodać olej i masło.Kiedy masło zacznie się topić, zawirować, aby pokryć patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Umieść rybę na patelni i gotuj przez 5 minut; obracając delikatnie, aż ryba będzie łatwo płatków, nie nad cook.To podawać, szpinak ułożyć na podgrzanym talerzu, polać filetami rybnymi i sosem łyżeczkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Serwuj natychmiast!

Składniki

1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)świeże wiśnie Rainier, wypestkowane i przekrojone na połówkiświeże wiśnie Rainier, wypestkowane i przekrojone na połówki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)świeże wiśnie Rainier, wypestkowane i przekrojone na połówkiświeże wiśnie Rainier, wypestkowane i przekrojone na połówki2(może być lub przeglądać)porwana lub posiekana bazylia (10 do 12 liści)porwana lub posiekana bazylia (10 do 12 liści)2(może być lub przeglądać)porwana lub posiekana bazylia (10 do 12 liści)porwana lub posiekana bazylia (10 do 12 liści)4(zima)świeża bazylia, juliennedświeża bazylia, julienned4(zima)świeża bazylia, juliennedświeża bazylia, julienned3(zima)sos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy3(zima)sos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy1ząbek czosnku, obranyząbek czosnku, obrany1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 truskawka bez łuski1 truskawka bez łuski1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 truskawka bez łuski1 truskawka bez łuski1(może być lub przeglądać)Do posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebulaDo posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebula1(może być lub przeglądać)Do posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebulaDo posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebula1(może być lub przeglądać)popękany czarny pieprzpopękany czarny pieprz1(może być lub przeglądać)popękany czarny pieprzpopękany czarny pieprz1WES E Sztuka języka angielskiego(duża tuba)(duża tuba)1WES E Sztuka języka angielskiegosól i świeżo zmielony czarny pieprzsól i świeżo zmielony czarny pieprz3(zima)szalotka mielonaszalotka mielona3(zima)szalotka mielonaszalotka mielona1torbaświeży szpinak, umyty, osuszony i poklepany na suchoświeży szpinak, umyty, osuszony i poklepany na sucho1torbaświeży szpinak, umyty, osuszony i poklepany na suchoświeży szpinak, umyty, osuszony i poklepany na sucho0(może być lub przeglądać)Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata0(może być lub przeglądać)Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata269Orzechy dowolne (posiekane)filety z tilapii bez skóry, ok.filety z tilapii bez skóry, ok.11 funt cukinii,masło niesolonemasło niesolone11 funt cukinii,masło niesolonemasło niesolone113Orzechy dowolne (posiekane)masło niesolonemasło niesolone170Orzechy dowolne (posiekane)masło niesolonemasło niesolone3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 (14-uncjowe pudełko) zapakowana mieszanka risotto1 (14-uncjowe pudełko) zapakowana mieszanka risotto3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 (14-uncjowe pudełko) zapakowana mieszanka risotto1 (14-uncjowe pudełko) zapakowana mieszanka risotto

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn