Smażona Szynka Wiejska Z Sosem Czerwonych Oczu
Smażona szynka wiejska z sosem czerwonych oczu wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 557 kalorii. Na 76 centów za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka kapie z boczku, szynka wiejska, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Spróbuj Stek Smażony Na Wsi Z Sosem, Stek smażony na wsi z sosem, oraz Kurczak smażony w kraju z sosem-7 punktów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szynkę pokroić na pół w poprzek. Odłogowanie
Podgrzać boczek kapie w żeliwnej patelni na średnim ogniu.
Umieść połowę plasterków szynki na patelni, i gotować na średnim ogniu, aż rumiane, obracając od czasu do czasu.
Dobrze osuszyć na ręcznikach papierowych.
Umieścić plastry szynki na dużym półmisku; zachować ciepło. Powtórz procedurę z pozostałą szynką.
Rezerwy Pan kapie w patelni.
Dodaj wodę do kapieli na patelni. Doprowadzić do wrzenia; zdjąć z ognia.
SOS czerwonych oczu podawać ze smażoną szynką wiejską.