Smażona Rutabaga
Smażona Rutabagan jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 6G białka, oraz 17g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz mąkę, pieprz, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Placek Z Rutabagą, Placek Z Rutabagą, oraz Brukiew dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brukiew namoczyć w osolonej wodzie na 2 godziny.
Ubij razem jajko, mleko i ocet do wymieszania. Wymieszać mąkę i kolejne 4 składniki. Plastry rutabaga zanurzyć w mieszaninie jaj; pogłębiać w mieszaninie mąki.
Wlać olej na głębokość 2 cm do holenderskiego piekarnika; podgrzać do 37
Smażyć rutabaga, partiami, na gorącym oleju, aż zbrązowieje.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.