Smażona Fasola Szparagowa

Smażona Fasola Szparagowa
Smażona fasolka szparagowa wymaga mniej więcej 15 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soku z cytryny, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, skórki z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Smażona Fasola Szparagowa, Smażona Fasola Szparagowa, oraz Smażona Fasola Szparagowa.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek, masło i sok z cytryny na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj zieloną fasolkę, skórkę z cytryny, sól czosnkową i pieprz. Gotować i mieszać przez około 10 minut, lub aż fasola będzie miękka, ale nadal trochę chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
CzosnekCzosnek
FasolaFasola

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn